Menú mensual

 

25

 

25

Espaguetis a la bolonyesa

Medallons de lluç amb enciam i pastanaga

Fruita

26

PICNIC

27

Pèsols i patata bullida

Pollastre rostit amb sortit de bolets

Fruita

28

Arròs 3 delícies (pèsols,blat de moro, frankfurt)

Truita de patata amb enciam i tomàquet

Gelat

1

Fideus a la cassola amb tacos de costella

Croquetes casolanes amb enciam i pastanaga

Fruita

2

Empedrat (mongetes, tonyina, tomàquet i olives)

Fricandó de vedella amb xampinyons

Iogurt

3

PICNIC

4

Arròs amb salsa de tomàquet

Lluç al forn amb enciam i olives

Fruita

5

Verdura del temps

Llom a l’ametlla amb guarnició

Gelat

8

Amanida de pasta

Salsitxes amb salsa de tomàquet o carxofa arrebossada

Fruita

9

Crema de carbassó

Pastis de patata

Fruita

10

PICNIC

11

Llenties casolanes (xoriço i cansalada)

Pollastre al gust de la Xef

Fruita

12

Macarrons gratinats amb tomàquet i formatge ratllat

Calamars a la Romana amb enciam i blat de moro

Gelat

15

Arròs a la Cubana

Bastonets de lluç amb enciam i pastanaga

Fruita

16

Cigrons estofats

Mandonguilles a la jardinera (pèsols i xampinyons)

Fruita

17

PICNIC

18

Amanida de pasta

(enciam, tonyina, blat de moro)

Rodó de vedella

Fruita

19

Mongeta tendra i patata bullida

Pollastre rostit amb prunes i orellanes

Gelat

22

Raviolis a la Bolonyesa

Truita amb enciam i olives

Fruita

23

Mongetes Bretone

Tronquet de lluç al forn amb guarnició

Iogurt

24

PICNIC

25

Amanida Rusa acompanyat de tonyina, ou dur, pebrot 

Pollastre al Xilindrón

Fruita

26

PIZZA L’OREIG

Carn arrebossada amb patates xips o amanida

Gelat

 

 

 

Botiga Virtual

© 2016 Escola l'Oreig - Reproducció prohibida