Projecte medicaments solidaris

Resultado de imagen de ong DOA Resultado de imagen de ong quiroshttp://agora.xtec.cat/iesmiquelbosch/intranet/file.php?file=public/Distintiu_Escola_Verda.jpg

Estimades famílies,

aquest curs 17-18 tornem a engegar, des del nostre centre, la Campanya de Medicaments Solidaris, dins del nostre Projecte d’Escola Verda i Sostenible, amb l’objectiu  de recollir els medicaments no utilitzats, que les famílies acumulem a les nostres llars.

A l’Oreig, des de l’àrea de Servei Comunitari que treballen els alumnes de 3r d’ESO, es porta a terme una campanya  de recollida de fàrmacs, en col·laboració amb la ONG QUIRONS i DOA que desenvolupa un projecte de cooperació quirúrgica  a països amb pocs recursos.

Amb aquest objectiu us anunciem la campanya de recollida de medicaments d’administració oral com: analgèsics, antibiòtics, antiàcids, protectors gàstrics...

Disposareu d’un contenidor, on podreu dipositar els   medicaments, en una de les paradetes que es presentaran durant la Diada de Sant Jordi, sota el títol “Campanya de Medicaments Solidaris.  “Escola Sostenible”.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.  

L’Escola

© 2016 Escola l'Oreig - Reproducció prohibida